Storytelling

📖 Storytelling uitgelegd aan de hand van een stuk karton en een persoonlijk verhaal 📖

Heb je je ooit afgevraagd hoe je de kracht van storytelling kunt inzetten voor je bedrijf of persoonlijke merk? “Waarom een verhaal vertellen?”

Veel mensen in de reclame en marketing hebben niet alleen moeite om storytelling in het bedrijfsleven te definiëren, ze realiseren zich niet waarom ze verhalen zouden moeten vertellen in de eerste plaats.

Storytelling is een hot topic onder moderne organisaties. De vraag naar ‘echte’ verhalen neemt snel toe. En hoe kun je échte verhalen nou beter communiceren met video? Wil je geloofwaardige, emotietriggerende en indrukwekkende video’s op basis van doeltreffende storytelling? Dan helpen wij van Rocketfilms je al te graag.

 

Show it, don’t tell it

Wij zijn bij het maken van een bedrijfsfilm altijd groot voorstander van show it en don’t tell it. Daarom adviseer ik je om ons portfolio eens te bekijken. Hier kan je een diversiteit aan bedrijfsfilms vinden die we in de loop van de tijd hebben gemaakt. Helaas mogen we niet alle bedrijfsfilms delen van onze opdrachtgevers. Heb je een specifieke wens, neem dan contact met ons op en wie weet kunnen we je dan een goed voorbeeld laten zien.

Bedrijfsfilm laten maken

Wij vinden het belangrijk dat je krijgt wat je verwacht. Om goed op een lijn te zitten is het voortraject vaak nog belangrijker in het hele proces dan het maken van de bedrijfsfilm zelf. Zeg nu zelf. Wat is een bedrijfsfilm die niet aan je verwachting voldoet? Daarom gaan wij altijd eerst koffie of thee drinken om samen te bepalen wat er nodig is om de bedrijfsfilms te laten maken. (daar is de term weer).

Interactieve bedrijfsfilm

Hieronder zie je een film over onze werkwijze. Deze video is interactief en werkt heel goed als je deze op een landingspagina zet. Hierdoor geef je de kijker “controle” over wat hij te zien krijgt.

Meer interactieve video’s bekijken? Klik dan hier.

Wat kost een bedrijfsfilm?

De hamvraag die iedereen wilt weten? Wat kost het om een bedrijfsfilm te laten maken. Dat is zo een beetje dezelfde vraag als wat kost het om een huis te laten bouwen. Natuurlijk hebben we vaste dagtarieven. Deze zijn p.p €650,- exclusief materiaal, productiekosten, BTW etc.

Een bouwvakker kost ook X per dag. Voor dat bedrag weet je nog niet wat voor huis je krijgt. Bij een film werkt dat ook zo. Hoeveel dagen zijn er nodig, hoe complex is het script, hoeveel nabewerking is er nodig etc.

Clickbait: Als je raadt hoeveel de onderstaande film ongeveer heeft gekost (10% foutmarge) dan nemen wij op de eerste afspraak vers gebakken appeltaart mee.

Liever een andere partij om mee in zee te gaan?

Dat kan natuurlijk. Er zijn genoeg mensen die ook films maken. Kijk eens op de websites van een van onze partners: Roderik Patijn, Jiro Bosma of Jonathan Mak

Bedrijfsfilm laten maken

  • Veel lokale kennis.
  • Volledige productie van A tot Z.
  • Professioneel geschoolde vakmensen.
  • Deadline is deadline!
  • Passie en vakmanschap gecombineerd.
  • Klant staat centraal en we hebben een mening.
  • Ruime marketing ervaring. Dus niet alleen maar mooie plaatjes maar doelgerichte content.
  • Persoonlijke benadering vind je terug in onze werkwijze en de films.
bedrijfsfilm laten maken