Bedrijfsfilm Breda

Bedrijfsfilm Breda

Bedrijfsfilm Breda

Bedrijfsfilm Breda is een term waar veel ondernemers en bedrijven uit Breda op Googelen. Dat komt mooi uit, wij zijn namelijk in Breda gevestigd. Naast het bedenken videoconcepten en produceren van film of video content bieden we ook hulp bij het verspreiden van je content.

Een bedrijfsfilm is niet alleen maar een video over je bedrijf. Er zijn zoveel verschillende types films te bedenken. Denk aan: testimonials, explainers, how to’s, interviews, productvideo’s, commercials, branding video’s en social video.

 

Show it, don’t tell it

Wij zijn bij het maken van een bedrijfsfilm altijd groot voorstander van show it en don’t tell it. Daarom adviseer ik je om ons portfolio eens te bekijken. Hier kan je een diversiteit aan bedrijfsfilms vinden die we in de loop van de tijd hebben gemaakt. Helaas mogen we niet alle bedrijfsfilms delen van onze opdrachtgevers. Heb je een specifieke wens, neem dan contact met ons op en wie weet kunnen we je dan een goed voorbeeld laten zien.

Bedrijfsfilm laten maken in Breda

Wij vinden het belangrijk dat je krijgt wat je verwacht. Om goed op een lijn te zitten is het voortraject vaak nog belangrijker in het hele proces dan het maken van de bedrijfsfilm zelf. Zeg nu zelf. Wat is een bedrijfsfilm die niet aan je verwachting voldoet? Daarom gaan wij altijd eerst koffie of thee drinken om samen te bepalen wat er nodig is om de bedrijfsfilms te laten maken. (daar is de term weer).

Interactieve bedrijfsfilm

Hieronder zie je een film over onze werkwijze. Deze video is interactief en werkt heel goed als je deze op een landingspagina zet. Hierdoor geef je de kijker “controle” over wat hij te zien krijgt.

Meer interactieve video’s bekijken? Klik dan hier.

 

Wat kost een bedrijfsfilm in Breda?

De hamvraag die iedereen wilt weten? Wat kost het om een bedrijfsfilm te laten maken. Dat is zo een beetje dezelfde vraag als wat kost het om een huis te laten bouwen.

Een bouwvakker kost ook X per dag. Voor dat bedrag weet je nog niet wat voor huis je krijgt. Bij een film werkt dat ook zo. Hoeveel dagen zijn er nodig, hoe complex is het script, hoeveel nabewerking is er nodig etc.

Onderstaand film is een echte Bredase bedrijfsfilm. Wij zijn altijd een extra beetje trots als we een Bredase ondernemer mogen helpen.

Verschil bedrijfsfilm of bedrijfsvideo Breda

Heel eerlijk is er geen verschil. Alhoewel sommige mensen een bedrijfsvideo associëren met een animatievideo. Voor ons is er geen verschil. Kijk, een film doet meer aan Netflix of de bios denken en een video heeft dat wat minder. Uiteindelijk telt maar één ding. Waar ben jij als ondernemer het beste mee geholpen. Wil je een ander voorbeeld bedrijfsfilm zien. Neem dan eens een kijkje op onze portfolio pagina.

Onze pagina bedrijfsfilm laten maken Breda is bedoeld voor Bredase ondernemers die video of film content nodig hebben.

Liever een andere partij om mee in zee te gaan?

Geen probleem. Als ik er dan een paar mag aanraden dan stel ik voor om eens op de volgende websites te kijken Roderik Patijn, Jiro Bosma of Jonathan Mak

bedrijfsfilm laten maken