Corporate film

Met een corporate film open je een wereld voor je doelgroep. Laat zien wat je niet ziet. Welke verhalen zijn in het DNA van je bedrijf verworven? Dit wil de kijker van tegenwoordig zien. Jouw bedrijf als persoonlijkheid. Maak bijvoorbeeld een bedrijfsfilm of een employer branding video en zorg dat ze je niet meer vergeten. Trigger klanten, werf nieuwe collega’s en overtuig opdrachtgevers. Start nu met een corporate video!

Een corporate film laten maken

Wij zijn bij het maken van een film altijd groot voorstander van show it en don’t tell it. Daarom adviseer ik je om ons portfolio eens te bekijken. Hier kan je een diversiteit aan bedrijfsfilms vinden die we in de loop van de tijd hebben gemaakt. Helaas mogen we niet alle bedrijfsfilms delen van onze opdrachtgevers. Heb je een specifieke wens, neem dan contact met ons op en wie weet kunnen we je dan een goed voorbeeld laten zien.

Wat kan een corporate film voor jou doen?

Employer branding is niet meer weg te denken in de huidige jacht om personeel. Waar personeel enkele jaren geleden nog in genoeg aanwezig was, is het vullen van een vacature een ware crime. Je moet je als merk profileren in de huidige markt om je doelgroepen te vangen. Een vacaturevideo helpt je om inzicht te geven in je bedrijfscultuur.

Video als brandingtool? Ook dat lukt met een corporate film. De customer journey in beeld brengen om je collega’s op de werkvloer te helpen begrijpen hoe een prospect in een klant veranderd? Talloze mogelijkheden om corporate films te laten maken.

Film laten maken

Wij vinden het belangrijk dat je krijgt wat je verwacht. Om goed op één lijn te zitten is het voortraject vaak nog belangrijker in het hele proces dan het maken van de bedrijfsfilm zelf. Zeg nu zelf. Wat is een bedrijfsfilm die niet aan je verwachting voldoet? Daarom gaan wij altijd eerst koffie of thee drinken om samen te bepalen wat er nodig is om de bedrijfsfilms te laten maken. (daar is de term weer).

Interactieve corporate fillm

Hieronder zie je een film over onze werkwijze. Deze video is interactief en werkt heel goed als je deze op een landingspagina zet. Hierdoor geef je de kijker “controle” over wat hij te zien krijgt.

Meer interactieve video’s bekijken? Klik dan hier.

Wat kost een bedrijfsfilm?

De hamvraag die iedereen wilt weten? Wat kost het om een bedrijfsfilm te laten maken. Dat is zo een beetje dezelfde vraag als wat kost het om een huis te laten bouwen.

Een bouwvakker kost ook X per dag. Voor dat bedrag weet je nog niet wat voor huis je krijgt. Bij een film werkt dat ook zo. Hoeveel dagen zijn er nodig, hoe complex is het script, hoeveel nabewerking is er nodig etc.

Onderstaand film is een echte Bredase bedrijfsfilm. Wij zijn altijd een extra beetje trots als we een Bredase ondernemer mogen helpen.

Clickbait: Als je raadt hoeveel de onderstaande film ongeveer heeft gekost (10% foutmarge) dan nemen wij op de eerste afspraak vers gebakken appeltaart mee.

Liever een andere partij om mee in zee te gaan?

Geen probleem. Als ik er dan een paar mag aanraden dan stel ik voor om eens op de volgende websites te kijken Roderik Patijn, Jiro Bosma of Jonathan Mak