Interactieve video’s

Interactieve video’s

Interactieve tekst animatie

Door het maken van een tekstanimatie waarbij een kijker verschillende keuzes krijgt, kan de kijker heel gericht kiezen wat voor hem van toepassing is. Hiermee sla je overbodige informatie voor de kijker over en kan je aan het eind direct doorlinken naar een url of bijvoorbeeld een aanbod doen.

Lineaire video met een klein interactief element.

Door het toevoegen van kleine keuzes bij een “normale” video hou de kijker actief betrokken en zet je aan tot denken on the spot.

Opdrachtgever: StiB Breda

Interactieve Commercial Toyota

Toyota heeft een vette commercial laten maken waarbij ze aanspraak doen op de verschillende avontuurlijke karakters van hun bestuurders, mountainbiken, kayaken of klimmen. 

KOSTEN INTERACTIEVE VIDEO

Wat kost een interactieve video?

Een interactieve video, je ziet ze weleens voorbij komen. Dit was voorheen alleen toegankelijk voor bedrijven met diepe zakken. Inmiddels zijn er ook tools beschikbaar die het ook mogelijk maken om een video interactief te maken zonder de bank kapot te slaan. Afhankelijk van de vraag zal het maken van een interactieve video slechts een beperkte meerprijs met zich meebrengen. Dit is fijn want de meerwaarde is meetbaar aanwezig.

bedrijfsfilm laten maken