Professioneel filmpje laten maken

Wil je een professioneel filmpje laten maken? Professionele video’s geven jouw bedrijf de juiste uitstraling die het verdient. in tegenstelling tot een zelfgemaakte video’s werkt een professionele video uitstekend op alle kanalen. Je zet professionele video’s is voor het werven van nieuwe klanten of personeel en het creëren van brand awareness. Zeker als je een video verspreid met moderne marketing technieken dan is de sky zeker niet the limit. Wij zijn er voor jouw professionele bedrijfsfilm.

 

Show it, don’t tell it

Wij zijn bij het maken van een bedrijfsfilm altijd groot voorstander van show it en don’t tell it. Daarom adviseer ik je om ons portfolio eens te bekijken. Hier kan je een diversiteit aan bedrijfsfilms vinden die we in de loop van de tijd hebben gemaakt. Helaas mogen we niet alle bedrijfsfilms delen van onze opdrachtgevers. Heb je een specifieke wens, neem dan contact met ons op en wie weet kunnen we je dan een goed voorbeeld laten zien.

Bedrijfsfilm laten maken

Wij vinden het belangrijk dat je krijgt wat je verwacht. Om goed op een lijn te zitten is het voortraject vaak nog belangrijker in het hele proces dan het maken van de bedrijfsfilm zelf. Zeg nu zelf. Wat is een bedrijfsfilm die niet aan je verwachting voldoet? Daarom gaan wij altijd eerst koffie of thee drinken om samen te bepalen wat er nodig is om de bedrijfsfilms te laten maken. (daar is de term weer).

Interactieve bedrijfsfilm

Hieronder zie je een film over onze werkwijze. Deze video is interactief en werkt heel goed als je deze op een landingspagina zet. Hierdoor geef je de kijker “controle” over wat hij te zien krijgt.

Meer interactieve video’s bekijken? Klik dan hier.

Wat kost een bedrijfsfilm?

De hamvraag die iedereen wilt weten? Wat kost het om een bedrijfsfilm te laten maken. Dat is zo een beetje dezelfde vraag als wat kost het om een huis te laten bouwen.

Een bouwvakker kost ook X per dag. Voor dat bedrag weet je nog niet wat voor huis je krijgt. Bij een film werkt dat ook zo. Hoeveel dagen zijn er nodig, hoe complex is het script, hoeveel nabewerking is er nodig etc.

Onderstaand film is een echte Bredase bedrijfsfilm. Wij zijn altijd een extra beetje trots als we een Bredase ondernemer mogen helpen.

Clickbait: Als je raadt hoeveel de onderstaande film ongeveer heeft gekost (10% foutmarge) dan nemen wij op de eerste afspraak vers gebakken appeltaart mee.

Termen

Wij horen vaak, kan je een filmpje maken voor me?  Of, kan je even snel een promofilmpje maken voor me. Of deze dan: kan je even een reclame filmpje maken?. Een professionele bedrijfsfilm heeft aandacht nodig. Tuurlijk kunnen we willekeurig beelden schieten. De vraag is wat levert het op. 

 

Liever een andere partij om mee in zee te gaan?

Geen probleem. Als ik er dan een paar mag aanraden dan stel ik voor om eens op de volgende websites te kijken Roderik Patijn, Jiro Bosma of Jonathan Mak