Cameraman inhuren

Een cameraman inhuren kan uiteraard bij ons. Wij kunnen bijvoorbeeld naast het maken van branding films en commercials ook een bedrijfsevenement vastleggen. Of als je als zelf een outer space kneiter goed script hebt liggen en je eigen productie hebt voorbereid kunnen wij een cameraman leveren. Geen probleem. We hebben een groep cameramensen waar we graag mee samenwerken. Voor iedere klus een cameraman die ervaring heeft met het type klus. Op ieder potje past een deksel zullen we maar zeggen. Voorafgaand de shoot spreken we samen door wat de bedoelingen is van de opdracht zodat de cameraman/vrouw precies weet wat de bedoeling is. Tijdens het filmen kan je dan met hem of haar schakelen als er nog last minute veranderingen en wensen zijn. Wij kunnen het materiaal daarna voor je editen of wellicht ben je zelf een edit goeroe. Van te voren spreken we af wat de deadline is voor het opleveren van de eerste versie tot en met de laatste versie.

Cameraman inhuren via Rocketfilms

Een cameraman inhuren doe je ook niet zomaar. Tenslotte is hij de schakel tussen het concept en de daadwerkelijke op te leveren video. Onze cameramannen hebben ervaring en zorgen er altijd voor dat het gewenste resultaat wordt behaald. Passie en ervaring zorgen ervoor dat we altijd full force te werk gaan voor iedere klant.

Cameraman prijzen

We kunnen altijd op zoek gaan naar de cameraman die de laatste Star Wars film heeft gemaakt. De vraag is of dat noodzakelijk is. Natuurlijk willen we het beste voor jou als opdrachtgever. Daarom zoeken we altijd de best passende oplossing binnen de doelstellingen en het budget. Prijzen zijn daarom altijd lastig te geven. Een cameraman kost excl. apparatuur ongeveer €650,– per dag excl. BTW.

Bekijk hier ook eens de site van Roderik Patijn. Wij zijn blij dat hij samen met ons werkt. Of van Jiro Bosma, daar werken we ook mee samen.

 

 

Roderik Patijn